Impossible is nothing!!!!!!!!!

Campanie de combatere a cerşetoriei şi exploatării copiilor şi bătrânilor prin cerşetorie pe raza sectorului 6.

Sub sloganul “Ajută-i cu adevărat! Spune “NU” cerşetoriei!” Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 desfăşoară o campanie de combatere a cerşetoriei şi exploatării copiilor şi bătrânilor prin cerşetorie pe raza sectorului 6.

  • Începând cu luna septembrie, lucrători ai DGASPC sector 6 însoţiţi de voluntari elevi şi persoane vârstnice din comunitate se vor afla pe rând în pieţele şi intersecţiile frecventate de cerşetori pentru a sta de vorbă cu cetăţenii şi a împărţi materiale informative referitoare la acest fenomen.
  • Locaţiile vizate sunt intersecţia bd.Timişoara cu bd. Braşov (Plazza Romania), zona Lujerului, zona Răzoare, intersecţia bd.Vasile Milea cu bd. Iuliu Maniu, zona Orizont, P-ţa Dr.Taberei, P-ţa Veteranilor, P-ţa Gorjului.
  • Cetăţenii care observă persoane care cerşesc pe raza sectorului 6 sunt rugaţi să sune la numărul de telefon 0731.62.48.49.

Studiile arată că un cerşetor poate câştiga până la 5000 lei lunar, aceşti bani fiind de cele mai multe ori utilizaţi nu de persoana care apelează la mila cetăţenilor sau de familia acestuia, ci de terţe persoane care coordonează reţele care practică cerşetoria.

Oferind bani celor care practică cerşetoria:

  • susţineţi exploatarea copiilor şi bătrânilor care nu se pot apăra; copiii şi bătrânii sunt puşi să cerşească de către reţele de exploatatori, sunt maltrataţi şi le sunt luaţi banii pe care oamenii de buna credinţă îi oferă;
  • susţineţi analfabetismul copiilor care cerşesc, aceştia nefiind lăsaţi să meargă la şcoala, fiind obligaţi să “producă” în intersecţii şi în parcările magazinelor;
  • susţineti relele tratamente aplicate atât copiilor, cât şi bătrânilor obligaţi să cerşească.

ARATA CA ITI PASA!!! IMPLICA-TE!!!

Mai multe detalii :  http://protectiacopilului6.ro/spuneNUcersetoriei/?nwl=3685#_

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: