Impossible is nothing!!!!!!!!!

Nu trebuie sa crezi neaparat in horoscop  sau sa il citesti zilnic dar mi se pare foarte interesant sa vezi  mai multe clasificari ale acestuia gen „horoscop arhaic” !!! Sursa:  http://horoscop.kudika.ro

Ianuarie: Zodia Tapului

Horoscopul arhaic romanesc spune despre cei nascuti in luna lui Gerar ca sunt abili dar scumpi la vorba. Linistiti la prima vedere, sunt cumpatati si ascunsi; nu ofera niciodata raspunsuri inainte sa analizeze foarte bine circumstantele. Se mai spune despre nativi ca sunt muncitori si generosi dar se imbolnavesc usor. Vorbesc mult dar uita repede ce au promis.

Februarie: Zodia Udatorului

Cei care s-au nascut in luna lui Faurar, sub zodia Udatorului sunt amabili si smeriti. Au un caracter linistit, putin probabil sa fie vreodata cruzi. Cred foarte mult in oamenii care-i inconjoara si deseori au de pierdut datorita naivitatii. Multi profita de pe urma lor. De obicei sunt primii care ofera o mana de ajutor. Vorbesc mult si au o imaginatie bogata dar nu trebuie luati intotdeauna in serios.

Martie: Zodia Pestilor

Nativii din zodia Pestilor sunt sensibili si neincrezatoari conform horoscopului vechi romanesc. Nu au incredere in cuvantul nimanui si sunt gata intotdeauna sa intampine vreo catastrofa. Sunt persoane comunicative si amabile, care stapanesc foarte bine arta vorbirii. Nehotarate in iubire, ramnesc mereu la ceva mai bun. Sufera deseori din cauza nesigurantei si se tem sa spuna ce gandesc.

Mai: Zodia Taurului

Nativii nascuti in luna lui Florar sunt indrazneti, dornici de bogatie si lux. Deschisi la minte si curajosi, reusesc sa isi faca loc in frunte. Se mentin mai greu in fata datorita firii schimbatoare. Tacuti in aparenta, cauta sa obtina multe, dar fara sa ofere prea multe in schimb. Stiu sa se faca placuti de cei din jur si acest lucru le aduce multe avantaje.

Iunie: Zodia Gemenilor

Horoscopul arhaic spune despre cei nascuti in luna lui Ciresar ca sunt persoane schimbatoare si dornice de distractie. Vorbesc mult dar nu trebuie luate de fiecare data in serios. Au o memorie buna dar pun intotdeauna propriile interese mai presus de orice. Sunt descurcareti si au sanse sa ajunga departe, insa nu de putine ori se imbata cu apa rece.

Iulie: Zodia Cancerului

Persoanele nascute in luna lui Cuptor sunt intelepte si iubitoare de frumos. Zodia Cancerului din horoscopul arhaic romanesc descrie un caracter imbietor si omenos, dar iute la manie. Nativii din zodia Cancerului sunt vulnerabili in fata boilor si obosesc foarte usor. Sunt usor de multumit si nu ramnesc  la bunul altora.

August: Zodia Leului

Zodia Leului indica persoane curajoase si vrednice, hotarate sa ajunga cineva in viata. Au initiativa, dar nu reusesc sa faca mereu o impresie buna. Sunt buni sfatuitori pentru altii, dar cand trebuie sa ia decizii pentru ei, lucrurie se schimba. Militeaza pentru cinste si dreptate. Si-ar dori sa ofere un exemplu excelent celor din jur, insa nu de putine ori trebuie sa se abata de la reguli si credinta.

Septembrie: Zodia Fecioarei

Persoanele nascute in luna lui Rapciune sunt schimbatoare si greu de multumit. Au pretentii mari de la oameni care-i inconjoara si viseaza la un trai imbelsugat. Sunt descurcarete si prindtotul din zbor. Le place sa primeasca laude, insa nu si-ar dori sa munceasca prea mult pentru a le obtine. Ii critica aspru pe cei din jur si nu iarta cu usurinta.

Octombrie: Zodia Cumpenei

Nativii din zodia Cumpenei sunt comunicativi si indrazneti. Permanent bine dispusi, gata sa puna o vorba buna ori sa dea o mana de ajutor. Isi fac usor prieteni dar trebuie sa privesca atenti in jur. Sinceritatea ii caracterizeza si nu ezita sa le spuna celorlalti ce nu le convine. Se enerveaza repede, dar regreta vorbele aruncate la manie.

Noiembrie: Zodia Scorpiei

Cei nascuti in zodia Scorpiei sunt recunoscuti pentru caracterul puternic si razbunator. Se gandesc intotdeauna la castig si nu cunosc limite atunci cand vor sa obtina ceva. Horoscopul arhaic din popor mai spune despre ei ca sunt neinfricati si inselatori. Cu toate astea, au si cateva obiceiuri placute. Sunt loiali si nu-si vor dezamagi niciodata prietenii.

Decembrie: Zodia Arcasului

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt intelepte si cumpatate. Nu ar pasi niciodata in afara regulilor prestabilite si cauta sa impace pe toata lumea. Dau dovada de generozitate si calm. Sunt tematori si sfiosi, dar nu ezita sa ceara socoteala atunci cand li se cuvine ceva. Se enerveaza greu si incearca intotdeauna sa rezolve conflictele cu vorba buna.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: