Impossible is nothing!!!!!!!!!

              Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, orice contribuabil, persoana fizica, poate directiona 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre o asociatie neguvernamentala. Practic in acest fel suma de bani aferenta impozitului pe venit, in loc sa ajunga la Stat, este directionata catre un ONG. Atentie, aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este o parte a bugetului de stat care este directionata de catre fiecare cetatean in parte catre ONG-ul dorit de acesta!

Daca doriti sa directionati 2% din impozitul pe care dumneavoastra l-ati platit statului pentru salariile din anul 2011 si sa sprijiniti activitatea ARISU, completati si transmiteti formularul 230, pana la data de 15 mai 2012.

http://arisu.ro/campania-2-la-suta.html

    Banii pe care dumneavoastra ii directionati vor fi folositi pentru achizitionarea de aparatura medicala, medicamente, materiale sanitare sau finantarii altor proiecte destinate functionarii eficiente a Detasamentului Special de Interventie. Pentru mai multe detalii privind proiectele organizatiei ARISU, accesati sectiunea proiecte.

Persoanele interesate ma pot contacta pe blog , pe email : ruxir89@yahoo.com  , pe facebook , pe mess , orice alt mijloc de comunicare 🙂

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: