Impossible is nothing!!!!!!!!!

Duminica, 5 februarie, Muzeul Taranului implineste 22 de ani de la (re)infiintare.Cu aceasta ocazie, intrarea in expozitia Pe aripile timpului va fi libera, iar de la orele 12.00, 14.00 si 16.00, vizitatorii pot participa la vizite ghidate.
Esti asteptat intre orele 10.00 si 18.00 pentru o ultima zi de vizitare, dupa care expozitia urmeaza sa fie desfacuta si pregatita pentru refacerea ei in Franta.

Pe aripile timpului reprezintă transpunerea expoziţiei L’air du temps concepute şi inaugurate la Muzeul de Etnografie din Geneva (MEG) în 2009, cu prilejul comemorării a 50 de ani de la dispariţia savantului român Constantin Brăiloiu. Expoziţia a fost preluată de Muzeul Ţăranului ca semn al preţuirii pentru un mare etnomuzicolog european care face şi astăzi cinste ţării sale de origine. http://www.muzeultaranuluiroman.ro/muzeu/pe-aripile-timpului-ro.html
De la ora 18.00, in Studioul Horia Bernea , va avea loc proiectia filmului „Triptic: Constantin Brailoiu , Clara Haskil si Dinu Lipatti”. Proiectia filmului va fi urmata de Ecouri din Romania profunda, un concert de muzici traditionalela Studioul Horia Bernea.

PS: am vizitat anul trecut muzeul si este foarte frumos, daca sunteti pasionati de istorie si de viata satului o sa placa!!!
(BILETE DE INTRARE Expoziţii permanente:
Adulţi 8 lei
Elevi, studenţi, posesori de Card Euro 26 2 lei
Pensionari 3 lei)

SEE U THERE!!!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: