Impossible is nothing!!!!!!!!!

In perioada 14-21 noiembrie 2010, Ministerul Culturii si Patrimoniului National impreuna cu Centrul Cultural al Republicii Ungare la Bucuresti organizeaza a patra editie a Saptamanii Filmului Maghiar la Bucuresti, eveniment desfasurat in baza semnarii la 20 octombrie 2005 a „programului de colaborare culturala intre Ministerul Culturii si Patrimoniului National din Romania si Ministerul Patrimoniului Cultural National al Republicii Ungare”.

Saptamana Filmului Maghiar va avea loc la Muzeul National al Taranului Roman, Studioul Horia Bernea, str. Monetariei nr. 3. (Filmul Poligamy va fi proiectat la sediul CCU.)

Intrarea la proiectii va fi libera.

Anul acesta vor fi proiectate o selectie de lung metraje noi, productii 2009-2010, precum si filme documentare si scurt metraje, oferind astfel posibilitatea ca iubitorii de film sa cunoasca si aceste genuri mai putin promovate ale industriei cinematografice maghiare.
Saptamana Filmului Maghiar va fi deschisa de un film inspirat din istoria recenta a Ungariei, revolutia din 1956: Kolorado Kid.
Programul saptamanii contine un thriller (Valsul mortii), un documentar-creativ-artistic (Alta planeta), care a obtinut numeroase premii la festivaluri internationale, comedii (Poligamy, Vespa), drame critice ale societatii in care traim (Team Building, Czukor Show), un documentar despre renumitul fotbalist Puskas Ferenc si o comedie ardeleneasca (Morgen).
Mai multe informatii despre filme: www.ccu.ro, www.muzeultaranuluiroman.ro si www.ncrr.ro.

Programul complet AICI!!!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: