Impossible is nothing!!!!!!!!!

In urma cu 5 luni am inceput inscrierea in campania “Mergem impreuna!”, de atunci 447 de persoane din judetul Brasov si-au manifestat dorinta de a participa. Iti solicitam acum participarea pentru a realiza obiectivele propuse.

Scopurile campaniei “Mergem impreuna!” urmaresc:

In octombrie:
– Colectarea de informatii despre fiecare adapost: persoane de contact, telefon, email, adresa, coordonate GPS, program de vizite, numarul cainilor din adapost, statistici despre adoptii, dotari, website, poze si video.
– Fotografierea profesionista a cainilor din adapost, prelucrarea imaginilor si publicarea lor pe adoptiicaini.ro impreuna cu datele de contact ale adapostului.
– Mobilizarea iubitorilor de animale din Brasov pentru a crea grupuri de discutii si retele care sa raspunda rapid in eventualitatea realizarii unor actiuni sau manifestatii la nivel national.
– Informarea ONG-urilor din Brasov despre posibilitatile de promovare si mobilizare a voluntarilor, de care pot dispune prin apelarea la adoptiicaini.ro sau protectiaanimalelor.org

In lunile urmatoare:
– Crearea parteneriatelor cu cabinetele veterinare si petshop-urile din judet pentru promovarea adoptiilor.
– Organizarea targurilor de adoptii saptamanale in parcuri frecventate, in colaborare cu autoritatile si ong-urile locale.

Poti adauga la aceasta lista printr-un mesaj pe protectiaanimalelor.org sau prin reply la email.
Ce vrem de la tine…

1. Completeaza sau corecteaza lista de adaposturi si asociatii din judetul tau. O gasesti la adresa http://www.adoptiicaini.ro/judetul-brasov/

Te rugam sa te folosesti de cunostintele pe care le ai pentru a completa/corecta aceasta lista:

Centre de adoptii caini in judetul Brasov

1. Ecarisajul Stupini – Nu avem date de contact
Localitate: Brasov

Asociatii Protectia Animalelor in judetul Brasov

1. Asociatia Milioane de prieteni
Localitate: Brasov
Persoana de contact: Cristina Lapis
Telefon: 0268471202
2. Asociatia Carpati
Localitate: Brasov
Telefon: 0268 330567
Email: office@fundatiacarpati.ro

Cunosti si altele? Trimite-le pe mail@adoptiicaini.ro sau adauga-le direct pe site, folosind formularele existente: http://www.adoptiicaini.ro/adauga-adapost/ si http://www.adoptiicaini.ro/adauga-o-asociatie/ Nu este necesar sa ai toate detaliile despre un adapost sau o asociatie pentru a le adauga pe site, daca nu le poti obtine, le putem completa pe parcurs.

2. Daca nu ai inca un cont pe ProtectiaAnimalelor.org te rugam sa te inregistrezi neintarziat si… Atentie! Sa te alaturi grupului Brasov. http://www.protectiaanimalelor.org/grupuri/brasov/

Vei fi automat abonat la notificari prin email, preferinta care poate fi schimbata, dar pentru a putea comunica viitoarele actiuni te rugam sa o pastrezi.

3. Poti deveni administrator sau moderator ai acestui grup pe ProtectiaAnimalelor.org in urma unei solicitari pe care te rugam sa ne-o trimiti pe email. Descrie activitatea si implicarea in actiuni pentru protectia animalelor, apartenenta la un ONG.

Ofera-te sau propune o persoana de contact care sa modereze local intalnirile cu voluntarii si vizitele in adaposturi. Cu cat vom avea mai repede un moderator in judet cu atat mai repede se vor indeplini obiectivele descrise anterilor.

Verifica realizarea acestui pas pe http://www.protectiaanimalelor.org/grupuri/brasov/ si contacteaza moderatorii sau administratorii grupului (altii decat admin!) pentru a realiza primele contacte.

4. Urmeaza fotografierea cainilor adoptabili din adaposturi. Daca esti fotograf profesionist sau cunosti unul disponibil fa primul pas si scrie pe pagina grupului sau ia legatura cu moderatorii grupului, daca exista la acel moment.

5. Da mai departe acest email prietenilor care doresc sa se implice sau scrie pe blog. Numarul actual al persoanelor implicate in Brasov, 447, poate deveni 4470 intr-un timp mult mai scurt prin implicarea tuturor.

Ne gasiti si pe Yahoo Messenger, ID: mergem.impreuna

Iti multumim pentru implicare!

Cu prietenie,
Ionut Parausanu – Fondator Protectiaanimalelor.org, Adoptiicaini.ro, Adoptiipisici.ro
E-mail: ecosemnal@gmail.com
Tel. 0727.769.509 / 0749.910.512
Fax. 0215.698.840

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: