Impossible is nothing!!!!!!!!!

Mica riviera este un proiect interesant al Primariei Bucuresti si foarte inspirat sincera sa fiu . Am fost acolo saptamana trecuta cand inca era sufocant de cald dar langa apa nu se simtea prea tare.
Multa lume, cateva terase , bautura cam saracacioasa daca esti foarte pretentios si muzica buna. Saptamana trecuta i-am vazut pe cei de la Richie Rich , nici nu auzisem de ei , dar au cantat foarte tare.

„Vineri, 3 septembrie de la 21.30 la Mica Riviera razi pe saturate! Baietii de la Jokers vin intr-un show de stand-up comedy alaturi de Tiberiu Popovici.”

„Sambata, 4 septembrie ia-ti prietenii si vino la Mica Riviera, pe Splaiul Dambovitei! De la orele 21.30 ii vei vedea in concert pe baietii de la PROCONSUL. ”

Deci ne vedem pe acolo 😀

Această prezentare necesită JavaScript.

DETALII : www.micariviera.ro

Anunțuri

Comments on: "Pe unde umblam??? Mica riviera suna bine!!!" (1)

  1. […] Pe unde umblam??? Mica riviera suna bine!!! Fri Sep 03, 2010 17:04 pm Mica riviera este un proiect interesant al Primariei Bucuresti si foarte inspirat sincera sa fiu . Am fost acolo saptamana trecuta cand inca era sufocant de cald dar langa apa nu se simtea prea tare. Multa lume, cateva terase , bautura cam saracacioasa daca esti foarte pretentios si muzica buna. Saptamana trecuta i-am vazut pe […] […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: