Impossible is nothing!!!!!!!!!

Ajuta-i sa viseze!!!!

Asociatia M.A.M.E.Proiectul „Atinge o Stea” este sustinut de  Asociatia M.A.M.E, in beneficiul Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Se spune ca, daca esti sanatos ai o multime de vise. Insa, daca esti bolnav ai unul singur, cel mai important si de pretuit cu adevarat. Sanatatea.  Pentru multi dintre copiii care ajung in sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni acest vis devine aproape de neatins… asa cum poate in copilarie iti doreai sa atingi o stea.

In cadrul Institutului Clinic Fundeni, isi desfasoara activitatea sectia de Pediatrie (cea mai mare din tara) unde se trateaza  copii diagnosticati cu  leucemii, limfoame, copii care fac dializa, copii cu talasemie, copii cu hepatite cronice.

Anual sunt inregistrate peste 5.000 de internari, iar aria de acoperire este toata suprafata Romaniei. Dupa fiecare cura citostatica, copiii fac aplazie medulara (starea de sanatate se inrautateste, ei fiind mai predispusi la infectii). Pentru a interveni prompt, medicii trebuie sa dispuna de logistica necesara. Un aparat echograf  ar asigura o mai buna functionare a sectiei de Pediatrie unde sunt tratati copiii cu aceste afectiuni. Acest aparat este esential pentru decelarea modificarilor aparute la nivelul ficatului, rinichiului sau al altor organe importante. Daca aceste modificari nu sunt descoperite la timp, multe vieti sunt curmate.

Pentru a ajuta acesti copii, sa isi implineasca visul de a fi sanatosi si de a se bucura din nou de momentele copilariei, Asociatia M.A.M.E. impreuna cu Sectia de pediatrie a Spitalului Fundeni, au lansat proiectul umanitar „Atinge o Stea”. Finalitatea acestuia reprezinta strangerea de fonduri pentru cumpararea unui echograf necesar medicilor ce trateaza copiii grav bolnavi, aflati in lupta pentru viata. Valoarea aproximativa, necesara pentru achizitionarea unui astfel de aparat, este de 45.000 euro.

In acest scop, Asociatia M.A.M.E. a organizat o serie de evenimente pentru a strange fonduri. Pana acum s-au strans 5.600 de euro din cei 45.000 necesari achizitionarii ecografului.

Daca doriti sa contribuiti la realizarea acestui proiect, o puteti face astfel:

•  Trimitand un SMS la numarul 858 in perioada 10 iunie-10 iulie 2010.

Numarul este valabil in reteaua Vodafone, Orange, Cosmote. serviciul este gratuit si nu se percepe TVA.

Relatii despre acest proiect pot fi obtinute de la reprezentantii asociatiei MAME cat si de la Seful Sectiei de Pediatrie al Institutului Clinic Fundeni, prof. Dr. Constantin Virgiliu Arion, sau de la asistenta Nadia Ulmeanu – coordonator de proiect.

Va asteptam cu mult drag si optimism alaturi de noi pentru ca, impreuna, sa transformam in realitate visul copilariei prea des curmate… iar Atinge o stea sa devina visul implinit al micutilor in suferinta!

Va multumim anticipat,

Echipa M.A.M.E.-lor

www.asociatiamame.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: