Impossible is nothing!!!!!!!!!

Televiziunea Română continuă campania Oamenii Deltei. O campanie prin care TVR încearcă să sensibilizeze opinia publică faţă de locuitorii din zonele izolate ale Deltei Dunării, oameni care la început de secol XXI se zbat în nevoi şi neputinţe.

Cu toţii îi putem sprijini pe aceşti oameni printr-un efort mic. Se pot face în continuare donaţii în valoare de 2 euro, până pe 15 iunie, printr-un sms trimis la numărul 879.

De asemenea, cei care doresc să doneze sume mai mari au la dispoziţie conturile:

în lei  BRD Tulcea IBAN:RO19BRDE370SV09392663700;
în euro: BRD Tulcea IBAN:RO82BRDE370SV15402493700.

Fiecare gest de susţinere este important! Ajutorul acordat oamenilor din aceste zone poate fi de orice natură: de la cărţi la biblioteci, de la o tablă până la rechizite şcolare, de la o haină până la o excursie în ţară – toate sunt gesturi de solidaritate. Cu ajutorul fondurilor stânse, putem susţine 20 de elevi, care termină clasa a VIII-a, să nu abandoneze scoala, 40 de copii ar putea să se bucure de o vacantă iar singura şcoală din zonă, aflată în localitatea Letea, judeţul Tulcea, va putea avea încă 2 săli de clasă funcţionale şi va putea dispune de un grup sanitar.
Televiziunea Română a lansat în primăvara anului 2009 campania Oamenii Deltei, un proiect editorial unic în peisajul media din România, dedicat îmbunătăţirii vieţii şi educaţiei locuitorilor satelor izolate din Delta  Dunării. Programele speciale Oamenii Deltei, difuzate pe TVR 1 şi TVR Internaţional au strâns fonduri pentru reconstrucţia şi dotarea dispensarului din Maliuc şi a  şcolii din Letea, judeţul Tulcea.

Imagini!!!! CLICK AICI!!!

Reclame

Comments on: "Nu uitati de lumea uitata!!! Oamenii Deltei!!!" (1)

  1. daca doresti sa facem link exchange cu siteul http://www.filmeonlinegratis.gougou.ro cu titlul „filme online gratis subtitrate” daca esti de acord astept mailul tau cu numele siteului si titlul cu care doresti sa te adaug
    mersi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: