Impossible is nothing!!!!!!!!!

Invitatie de participare la mitingul de sprijin pentru

COP 15 – Copenhaga


In perioada 7-18 decembrie, Copenhaga devine orasul in care se iau cele mai importante decizii privind incalzirea globala. Riscul unor schimbari ireversibile ale climei poate fi contracarat inca prin masurile energice asteptate de la conferinta Natiunilor Unite organizata zilele acestea la Copenhaga.

Bucurestiul sprijina Copenhaga pe 12 decembrie


Copenhaga 01Fotografie in Copenhaga, 17 octombrie 2009

– la statuia Micii Sirene

Pe data de 12.12.2009 Verzii Europeni (care reunesc toate partidele verzi din Europa) vor desfasura atat in Copenhaga, cat si in alte capitale europene, actiuni prin care vor incerca sa transmita un mesaj puternic liderilor politici intruniti in capitala daneza. Cea mai importanta manifestatie va avea loc in Copenhaga, acolo unde mai multe organizatii, alaturi de Verzii Europeni, vor aduna mii de oameni care vor iesi in strada pentru a le cere liderilor politici sa ia masurile necesare pentru a opri incalzirea globala.

Peste 100 de lideri politici vor participa la cea mai importanta conferinta din istoria UNFCCC (The U.N. Framework Convention on Climate Change).

Mesajul lui Remus Cernea din Copenhaga – 17 octombrie 2009

la statuia Micii Sirene

Partidul Verde, singurul partid din Romania afiliat la Verzii Europeni (cea de a patra forta politica din Parlamentul European), va organiza sambata 12.12.09 un mars incepand cu ora 11:00 pe traseul P-ta Victoriei– P-ta Romana – P-ta Universitatii la care vor participa cateva sute de oameni. Locul de intalnire va fi in fata Muzeului Antipa.

(Completare miercuri 9 decembrie):

Ca urmare a lucrarilor desfasurate in aceste zile in fata Teatrului National, Primaria Generala a Municipiului Bucuresti a cerut astazi Partidului Verde sa schimbe locatia actiunii din 12 decembrie.

Astfel, evenimentul nostru privind Copenhaga va incepe sambata ora 11.00 in Piata Victoriei, in fata Muzeului Antipa (vis-a-vis de cladirea guvernului) urmand ca marsul sa se desfasoare pe traseul Piata Victoriei – Piata Romana – Piata Universitatii (str. Campineanu in dreptul gurii de metrou de vis-a-vis de hotelul Intercontinental).

PS: Va rugam sa ne confirmati participarea printr-un e-mail la remuscernea.ro@gmail.com avand mentionat la subject “Copenhaga”.

Bucuresti

8.12.2009

DETALII AICI!!!

Reclame

Comments on: "Invitatie de participare la mitingul de sprijin pentru “COP 15 – Copenhaga“" (2)

  1. Haoleuuuu,tu inviti lumea la proteste si nu vii :)))
    apropo:cum poti sa ai in blogroll( 😛 ) istoria comunismului si un blog scris de un comunist care,culmea,mai si promoveaza acest lucru??? aaa?(si unul langa altu’ :))

  2. ruxandra ionescu said:

    eeeeeeeee si u acuma …stii k veneam :d da sanatatea mea nu e d acord cu mine :)))) si ref la blogroll tu sustii comunismul eu doar sunt curioasa sa aflu anumite lucruri :))) da c s-au nimerit =)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: