Impossible is nothing!!!!!!!!!

Pfffffffff….. ink nu imi gasesc cuvintele, am atatea de povestit.  O sa incep cu o concluzie… merita sa mergi, deci pentru cei aflati in Bucuresti va garantez k nu veti pierde nimic , din contra va veti schimba perspectiva despre oamenii din penitenciare sau infractori cum obisnuim sa le spunem.

Ne este frica de ei, ne gandim cu spaima ca atunci cand vor scapa de pedeapsa vor continua sa faca rau dar astazi am aflat ca multi regreta ce au facut, sa ii auzi povestind cea mai frumoasa zi din viata lor, sa iti dai astfel seama ca si ei au suflet desi au gresit… m-au pus pe ganduri!!!

O scena goala, un decor saracacios, multi copii pe scena si mica lor reprezentatie de dans te fac sa intri in atmosfera. Este un teatru frumos dar un pic cam trist, dar realitatea e trista si pentru multi viata nu e roz.Principalele teme abordate au fost: incetarea abuzurilor copiilor pentru a nu ajunge viitori infractori, consumul si traficul de droguri, cateva povestiri din viata detinutilor si intregrarea fostilor detinuti in societate.

De mult nu am mai vazut atata emotie, li se citeau in ochi nesiguranta dar si-au revenit si s-au bucurat din plin de aplauzele spectatorilor si sincer le meritau din plin. De asemenea merita felicitati si cei care au venit cu aceasta idee, ii ajuta pe cei „lipsiti de libertate” sa faca ceva constructiv, ii ajuta sa se integreze din nou in societate . Sa speram ca vor mai fi astfel de initiative si ca de anul acesta incolo se va instaura o traditie a „Festivalului de teatru al detinutilor! EXIT!!!”

O sa citez putin cateva replici din reprezentatiile din seara aceasta:

„Transforma suferinta in speranta si ura in rabdare!!!”

„Prietenia este un examen ce trebuie dat in fiecare zi si  o singura greseala o poate distruge!!! „

Anunțuri

Comments on: "Impresii dupa prima seara a Festivalului de teatru al detinutilor!!! EXIT!!!" (3)

  1. nu mi-a venit sa cred ca noi chiar vom merge la un teatru in care vor juca detinuti si sincer am ramas extrem de impresionata de felul in care au jucat, cum s-au mobiliazat si au dus la capat piesele si mai ales povestile lor.
    Pentru un moment am realizat cat de greu le e si cred ca pe unii daca i vedeai in alte impostaze, nu ai fi spus ca sunt detinuti.

    Chiar meritau toate aplauzele.

  2. parca nu ai voie sa faci poze la teatru:P

  3. ruxandra ionescu said:

    aici mergea 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: