Impossible is nothing!!!!!!!!!

Stii cum e cand mananci ceva ce iti place foarte mult??? De exemplu o felie de tort sau o prajitura…nu ti se intampla sa lasi ce e mai bun la sfarsit??? adik cireasa de pe tort, cam multe aiureli …ceea ce am insirat pana acum are legatura cu Festivalul de film maghiar …o sa spuneti ca am o obsesie dar sa stiti k am vazut un alt gen de film care mi-a schimbat perspectiva asupra unor anumite lucruri.  Ultima seara a festivalului a fost cireasa de pe tort. O comedie foarte buna pe care v-o recomand , a fost un adevarat succes in Ungaria si in multe tari : „Un fel de America” (sunt 2 parti).

valami-amerika-2-253376l-imaginevalami-amerika-2-400476l-imagine

Si acum voi reveni la alt film care mi-a placut foarte mult „Emisie”.  Dacă dispare imaginea, viaţa se opreşte. Ce se întâmplă când nu este emisie? Deşi au dispărut imaginile, din obişnuinţă oamenii se holbează la ecranul gol.Puterea mass-media, supunerea transmissionoamenilor la această putere. În lumea noastră digitală totul (munca, distracţia) ne este servit prin intermediul monitoarelor, orice am dirija, avem nevoie de monitoare, astfel dacă monitorul rămâne fără imagine, civilizaţia încetează să mai existe. Omul dependent de televiziune construieşte un zid de beton, face o gaură în zid ca să aibă pe ce să se uite.

Si ultimul film pe care l-am vazut dar nu cel din urma a fost „Sinucidere intima”. Acţiunea filmului se desfăşoară într-o singură zi: povestea celor patru personaje se intersectează într-un bar erotic, unde îşi caută alinarea personajele principale de sex bărbătesc, şocaţi şi dezorientaţi sentimental.Cele patru poveşti ale filmului sunt la fel de bune, cu dialoguri spirituale, ajungând la punctul culminant: enunţarea adevărului, în urma unor conflicte construite cu ingeniozitate. Un atu al filmului constă în faptul că cele patru relaţii sunt lipsite de stereotipii: sexul – ne spune filmul – poate aduce probleme similare atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi; la ambele sexe există suficient de mulţi perfizi, frustraţi, incompatibili pentru relaţia de cuplu…

End !!!Ne vedem la Saptamana Filmului Maghiar 2010!!!

Anunțuri

Comments on: "End of story!!! Hungarian film festival 2009!!!" (3)

  1. Am auzit ca saptamana filmului maghiar 2010 nu se mai tine…cica nu mai au bani,chestii/trestii :))))

  2. ruxandra ionescu said:

    ar fi pacat!!! mai e mult insa pana la anu!! sanatosi sa fim 😀

  3. pai la anu’ ce filme or sa mai dea? anul asta deja au dat filme din 2002 incoace 😛 :)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: