Impossible is nothing!!!!!!!!!

Dupa cum bine stiti, trebuie sa mai aflam ce putem face toamna prin Bucuresti in afara de activitatile zilnice, cluburi si cafenele etc etc. Am gasit ceva interesant
“Made in Romania” – Expozitie de fotografie Andrei Pandele @Galeria Dalles – 9 – 27 octombrie 2009.

Intitulata “Made in Romania”, expozitia reuneste o selectie de lucrari realizate in anii ’70 – ’80 cat si lucrari apartinand anilor ’90, dintre care mai mult de jumatate sunt expuse in premiera in Romania. Dupa doua decenii de convalescenta a societatii romanesti, ne gandim la realitatile de dinainte de 1989 mai degraba cu nostalgie. Fotografiile lui Andrei Pandele sunt flash back-uri dintr-un timp pe jumatate uitat, care reusesc sa recupereze stari, locuri, chipuri, ganduri, un intreg stil de viata pe care in acel moment il credeam de neclintit si care, in moduri subtile, va face parte din noi pentru totdeauna. Veti vedea si mai multe fotografii inca neprezentate publicului.

Vizitatorii vor regasi la parterul si etajul Galeriei Dalles 85 de lucrari de dimensiuni relativ mari (47 x 70 cm), in serii limitate de 10 exemplare, disponibile spre achizitionare. Expozitia va avea loc in intervalul 9-27 octombrie 2009, zilnic, intre orele 11:00- 21:00 (intrarea prin Libraria Dalles).

Despre artist… Andrei Pandele va propun sa aflati mai multe vizitand expozitia. Totusi pentru cei curiosi , gasiti detalii AICI .

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: