Impossible is nothing!!!!!!!!!

expozitie O istorie pe doua roti.jpgO Istorie pe două roţi…cam asa suna titlul expozitiei de motociclete d la Muzeul National de Istorie. Ce pot sa va spun? Desi nu e ceva foarte impresionant merita vazuta …nush dc ma asteptam la mai mult 🙂 oricum pentru modicul pret de 2 lei merita sa mergi …

Expoziţia va putea fi vizitată la Muzeul Naţional de Istorie a României, în perioada 20 august- 30 septembrie 2009.Tematica expoziţiei, care prilejuieşte inedita întâlnire a motocicletelor în spaţiul muzeului, o reprezintă vehiculele pe două roţi aflate în circulaţie pe străzile din România, până in anii ‘80.

Expoziţia prezintă publicului primele modele de motociclete de serie, civile şi de război din perioada antebelică, interbelică şi contemporană.

Publicul va putea admira mărci cunocute produse în fostele ţările socialiste, precum IJ, MZ, CZ, Ural, Carpaţi, dar şi motociclete produse de firmele BMW, Puch, SACHS, Deutchs Industri, Triumph, din afara spaţiului socialist. Totodată, vizitatorii vor primi informaţii interesante din istoria şi evoluţia motociclismului în România.
Invitatul special la deschiderea expoziţiei, domnul Troia Tiberiu, este un fost motociclist de performanţă, multiplu campion, în perioada 1978-1999.

Expoziţia se adresează atât privirilor curioase ale trecătorului, publicului pasionat, cât şi cunoscătorilor în domeniu şi colecţionarilor pasionaţi.

See u there!!! 😀

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: